Vajza e Brad Pitt dhe Angeline Jolie befason me ndryshimin e radhës

October 10, 2019

Vajza e parë biologjike e Brad Pitt dhe Angeline Jolie, Shiloh Nouvel, ka treguar që herët tendencat e saj për t’u veshur si mashkull. Në dalje të shumta publike me prindërit, ajo vishej njësoj si vëllezërit e saj por tani duket se gjërat kanë shkuar më larg se kaq.

Tani Shiloh edhe ndihet mashkull, ajo ka ndryshuar emrin në John, madje, me miratimin e të dy prindërve, ka filluar të trajtohet me hormone mashkullore.  Jolie dhePitt, janë prindër të 6 fëmijëve, 3 prej të cilëve biologjikë dhe 3 të tjerë të adoptuar.


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background