David Beckham

David dhe Viktoria Beckham kanë blerë apartamentin më të shtrenjtë në botë me vlerë rreth 40 milion euro. Apartamenti ndodhet në një nga zonat më të mira dhe më të shtrenjta Floridës, në “One Thousand Museum”. Godina gjigande është projektuar nga arkitekti i njohur irakian Zaha Hadid, dhe ky objekt i dha dy herë çmimin […]


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background