Actors

Pavarësisht se sa i madh është talenti i një aktori, ata posedojnë tipare natyrore njerëzore. Ndonjëherë mes aktorëve mund të ketë keqkuptime, pretendime dhe mosmarrëveshje të përgjithshme. Dhe herë të tjera, ata thjesht nuk duan takime me kolegët e tyre. Bright Side ka sjell së fundmi një listë me aktorët e famshëm që nuk pranojnë […]


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background