Me kë përfaqësohemi?

Jeta Kasemi e lindur në Tiranë në Qershor të vitit 1998, është ende studente e Gazetarisë në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë së Universitetit të Tiranës. Ajo ka nisur karrierën e saj profesionale në zyrat e Kiss FM. E mirëinformuar mbi të rejat më të fundit të jetës sociale brenda dhe jashtë vendit, editon emisionin e […]

Mozi lindi në Vlorë në nëntor 1982 dhe ka jetuar shumë vite në Greqi, ku ka studiuar teknologji muzikore dhe sound engineering në Athinë. Pasioni i tij është muzika dhe produksioni i saj.   Një ndër sukseset e tij është kontrata me Universal Music dhe Minos EMI si kompozitor. Në repertorin e tij përfshihen këngë […]

Cdo hit I ri kalon me pare nga DJ Dolfi e per pasoje nga Kiss Fm 98.5 number one for new music

Kiss Fm 98.5 eshte I treti dhe I verteti

Current track

Title

Artist

Background