Pasuria 11 milionë dollarëshe e Mac Miller, ja kush përfiton…

September 19, 2019

Pasuria e reperit Mac Miller që humbi jetën nga overdoza vitin e kaluar, llogaritet në shumën 11.3 milionë dollarë dhe do të ndahet mes miqve dhe familjarëve të tij. Reperi kishte lënë një testament paraprak ku specifikonte në mënyrë të detajuar se si do të ndahej pasuria miliona dollarëshe mes peronave më të afërt në jetën e tij.

Disa nga miqtë e Mac do të marrin një shumicë të madhe të sendeve të tij – përfshirë shumë bizhuteri si dhe veshje apo pajisjet elektronike  – ndërsa nëna e tij, babi dhe vëllai do të marrin pjesën tjetër, që arrin shumë 5 milionë dollarë.

Tagged as

Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background