Në gjurmët e të atit, vajza e ‘The Rock’ gati të futet në sportin e ‘Wrestling’

February 14, 2020

Legjenda e Wrestling, Dwayne ‘The Rock’, e ka udhëhequr edhe të bijën e tij në sportin e Wrestling. The Rock ka njoftuar se Simone, 18 vjeç do të vazhdojë trashëgiminë e familjes së saj dhe ka filluar trajnimin në Wrestling.

Kështu Simone po ndjek hapat e babait të saj, por edhe të gjyshit dhe stërgjyshit të saj. Ajo ka filluar trajnimin së bashku me yje të tjerë të ardhshëm të mundjes në WWW Performance Center në Orlando, Florida.


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background