‘Mr. Big’ i ‘Sex and the City’ bëhet baba në moshën 65 vjeçare

Written by on February 20, 2020

Ylli i ‘Sex and the City’, Chris North, eshtë bërë baba në moshën 65-vjeçare. North ka mirëpritur djalin e tij të dytë në moshën 65-vjeçare.

Ai dhe Tara Wilson e shtuan familjen me një djalë me emër poeti.

Keats, si John Keats, kështu quhet më i vogli i shtëpisë, vëllai i Orion Christofer që mori automatikisht rolin e vëllait të madh.

Chris dhe Tara u martuan në 2012-ën, edhe pse marrëdhënia e tyre është shumë më e gjatë se kaq, pavarësisht ulje-ngritjeve që ka pasur vazhdimisht, sidomos në vitet e para.


Current track

Title

Artist

Background