Motrat Hadid nuk janë dy por katër dhe të gjitha të përfshira me modën

November 7, 2019

Dy janë motrat e famshme të familjes Hadid por Gigi dhe Bella kanë edhe dy gjysmëmotra më të mëdha nga martesa e parë e babait, Mohamed Hadid, para se ai të martohej me nënën e tyre, Yolandën në vitin 2000.

Alana dhe Marielle Hadid janë po ashtu të përfshira me modën, njëra si personal shopper dhe stiliste dhe tjetra si emri që qëndron pas markes ‘Hadid Eyewear’.

Vajzat ruajnë të gjitha marrëdhënie të mira mes tyre dhe ne sapo zbuluam që edhe Dual Lipa paska jo dy por 4 kunata në fakt.


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background