Michael Schumacher dërgohet në spital për “trajtim sekret”

September 10, 2019

Michael Scumacher ka dalë nga shtëpia dhe është shtruar në Paris për një
‘trajtim sekret’. Kampioni i ‘Formula 1’, është dërguar në spitalin
Pompidu në Paris për ‘trajtim sekret’ ku sipas raportimeve do të ketë një
transfuzion të qelizave.

Që pas aksidentit tnë 2013-ën, teksa bënte ski në
Alpet franceze, Schumacher ka qenë duke u trajtuar në shtëpinë e tij në
Zvicër dhe gjendja e tij ishte mbajtur e fshehtë.


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background