Montazh Audio

Mozi lindi në Vlorë në nëntor 1982 dhe ka jetuar shumë vite në Greqi, ku ka studiuar teknologji muzikore dhe sound engineering në Athinë. Pasioni i tij është muzika dhe produksioni i saj.   Një ndër sukseset e tij është kontrata me Universal Music dhe Minos EMI si kompozitor. Në repertorin e tij përfshihen këngë […]

Current track

Title

Artist

Background