Jeta Kasemi

Jeta Kasemi e lindur në Tiranë në Qershor të vitit 1998, është ende studente e Gazetarisë në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë së Universitetit të Tiranës.

Ajo ka nisur karrierën e saj profesionale në zyrat e Kiss FM. E mirëinformuar mbi të rejat më të fundit të jetës sociale brenda dhe jashtë vendit, editon emisionin e ideuar dhe moderuar nga Gerta Heta, “Kiss Updates”, si dhe web page së bashku me rrjetet sociale të Kiss FM 98.5Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background