Mbretëresha, iu heq një tjetër të drejtë Harry-t dhe Meghan

Written by on February 20, 2020

Ata nuk do te jene me Duka dhe Dukesha e Sussex-i, por thjesht Harry dhe Meghan dhe nuk janë më as mbretërorë.

Mbretëresha ua ka hequr të drejtën t`i përdorin titujt mbretërorë qoftë për prezantim apo edhe për përfitimet që vinin si pasojë e titujve. Së shpejti çifti do duhet të ndryshojë ose mbyllë edhe profilin e Instagramit.

Ata ishin duke investuar para në rritjen e profilit në Instagram dhe po mendonin ta regjistronin si markë “Sussex Royal” për të tregtuar më pas veshmbathje, libra dhe artikuj të tjerë.

Meqë këtej e tutje do ta sigurojnë vetë jetesën. Mirëpo planet mund t`i vazhdojnë, por thjesht u duhet të ndryshojnë emrin e markës.


Current track

Title

Artist

Background