Krizë në martesën e Justin Bieber me Hailey Baldwin…

March 15, 2019

Justin Bieber dhe Hailey Baldwin janë një ndër çiftet më të përfolur në showbiz, kjo jo vetëm për marrëdhënien por edhe për krizat e njëpasnjëshme mes tyre.

Së fundmi ndonëse janë zyrtarisht të martuar, një burim pranë tyre ka treguar se janë duke kaluar një periudhë mjaft të vështirë. Ata shprehen se kanë probleme për çështjen e besimit.

“Ai ende dëshiron dhe ka nevojë që ajo të jetë bashkëshortja e tij dhe ta mbështesë, por kjo që po kalon është e vështirë” – janë shprehur miqtë e Justin Bieber.

Gjithësesi ata sërish kërkojnë që të kalojnë këtë krizë dhe të rregullojnë marrëdhënien e tyre, pasi as Hailey nuk dëshiron të divorcohet nga këngëtari.


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background