“Haus Laboratories”; Lady Gaga sjell linjën më të re kozmetike…

July 13, 2019

Lady Gaga prezantoi linjën e saj të kozmetikës “Haus Laboratories”.

“Ata thonë se bukuria është në sytë e atyre që të shikojnë,” tha Gaga. “Por në Haus Laboratories, ne themi që bukuria është se si ti e sheh veten.”

Linja e kozmetikës “Haus Laboratories” ka në vizionin e saj është përhapjen e mirësisë, trimërisë dhe krijimtarisë.

Këngëtarja tregoi në rrjetet sociale sesi luftoi për të përvetësuar bukurinë e saj të brendshme dhe të jashtme kur ishte e vogël.

Pastaj zbuloi make up pasi shikonte nënën e saj duke u lyer në mëngjes.

“Fillova të eksperimentoj me make up si një mënyrë për ti bërë ëndrrat e mia të forta. Pikërisht atëherë shpika Lady Gaga. Gjeta superheroin brenda meje duke u parë në pasqyrë dhe duke parë se kush doja të isha,” tha Gaga.

Shitjet e produkteve nga linja “Haus Laboratories” fillojnë në 15 korrik.


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background