Gwyneth Paltrow përballet me një padi 3.1 milion dollarëshe; zbuloni ç’ka ndodhur…

January 30, 2019

Lajme të këqija vijnë për aktoren e famshme Hollywood-iane, Gwyneth Paltrow . Një qytetar nga Utah, Terry Sanderson, ka ngritur një padi ndaj aktores, për një aksident me ski në të cilin thotë që ka mbetur i plagosur. Sipas tij, artistja ishte ne vendin e aksidentit dhe nuk ka kërkuar ndihmë për Terry-n e plagosur. Ai i kërkon Gwyneth një shpërblim prej 3.1 milion dollarësh.

Episodi ka ndodhur në shkurt të 2016, në një pistë për fillestarë të Deer Valley Resort, në Salt Lake City. Burri thekson që Paltrow kishte humbur kontrollin e skive dhe kishte rënë mbi të, duke i sjellë dëmtime në tru dhe thyerjen e katër brinjëve.

Ski Resort decoration with  Luxury Deer Valley Resort Snow Forecast  and deer valley resort phone number

Sanderson ka akuzuar gjithashtu një mësues skish të resortit, që paramendohet se ka plotësuar një raport fals për incidentin, duke raportuar që aktorja nuk e kishte shkaktuar rrëzimin e tij. Një zëdhënës i yllit ka thënë se kjo padi ‘është e pabazuar”.

 

 


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background