Emilia Clarke preferon të mos ketë lidhje romantike me aktorë

March 17, 2020

Ylli i serisë “Game of Thrones”, Emilia Clarke, nuk e përjashton mundësinë për t’u lidhur me njerëz të tjerë që punojnë në industrinë e filmit, por mendon se lidhjet e suksesshme mes aktorëve janë të rralla.

“Aktualisht jam beqare… Por, krijimi i lidhjeve romantike përbrenda industrisë është diçka interesante. Dikur dilja në takime me aktorë, por nuk e bëj më këtë gjë. Nuk do të thosha se kam hequr dorë nga kjo gjë përgjithmonë, por nuk mendoj se lidhjet romantike mes aktorëve rezistojnë gjatë, dhe në këtë rast të duhet të kesh shumë besim te partneri yt dhe anasjelltas,” ka deklaruar aktorja.

Tagged as

Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background