‘E shqetësuar dhe në frikë për jetën’. Rita Ora tregon si e përjetoi betejën me Rock Nation të Jay Z

September 5, 2019

Rita Ora tregon se ka patur frikë për jetën e saj pasi paditi shtëpinë diskografike Rock Nation të Jay Z,  për neglizhim në 2015-ën. Pas kësaj këngëtares iu ndalua të bënte muzikë për 5 vite.

‘Isha e shqetësuar dhe kisha frikë për jetën time sepse muzika ishte jeta ime,  ishte gjithë cfarë dija të bëja’ ka sqaruar Rita.


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background