E pabesueshme si ‘The Simpsons’ parashikoi 13 vite më parë infektimin e Tom Hanks me koronavirus

March 13, 2020

E pabesueshme por e vërtetë. The Simpsons parashikoi 13 vjet më parë infektimin e Tom Hanks me koronavirus. Në një nga seritë e vitit 2007 shfaqet aktori i animuar dhe thotë: Nëse më shikoni personalisht, më lini vetëm. Ai vendosi ta izolojë veten nga të tjerët, në serial dhe kjo besohet se është një tjetër ngjarje e parashikuar përpos parashikimit të Donald Trump, si president i SHBA-ve.


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background