Fotot e realizuara në zonën mes Buckingham Palace dhe The Mall, shfaqin bond teksa xhiron pjesë nga filmi i Cary Joji Fukunaga me Léa Seydoux, Ralph Fiennes dhe Rami Malek.

Bond ka braktisur punën e tij dhe po shijon një jetë të qetë në Xhamaika.

Paqja e tij ka jetë të shkurtër pasi miku i tij i vjetër Felix Leiter i Cia kërkon ndihmën e tij.

Misioni ka si objektiv të gjejë një shkencëtar të rrëmbyer dhe është më komplekse seç parashikohet. Bond do të vihet në provë nga nja armik misterioz me një armë të re teknologjike.