Bebe Rexha në kërkim të partnerit: “S’më intereson nëse është djalë apo vajzë”

Written by on March 26, 2020

Në një intervistë për “Health” Bebe Rexha është shprehur se është në kërkim të partnerit apo partneres ideale.

‘Thjesht dua të gjej dikë që e dua dhe që më do, dhe nuk më intereson nëse është një djalë apo një vajzë’ tha Bebe duke shtuar se se etiketat nuk janë të domosdoshme dhe se në fund të ditës dashuria është dashuri dhe si e tillë nuk duhet të etiketohet në asnjë lloj mënyre.


Current track

Title

Artist

Background