Antonio Banderas i rikthehet dashurisë së vjetër…

September 13, 2019

Pas infarktit që kaloi në zemër, Antonio Banderas ka vendosur t’i kthehet dashurisë së vjetër. Në fjalimin e tij gjatë Festivalit të Filmit në Kanada, aktori foli për impaktin e fuqishëm që kishte patur infarkti i cili i kishte ndryshuar jetën dhe se kishte vendosur të fokusohej tek dashuria e tij e vjetër, teatri, madje duke blerë teatrin e tij.

‘Pas infarktit vendosa t’i rikthehem dashurisë së vjetër, teatrit. Eshte si një grua e lënë pas dore por që gjithmonë e ke dashur. Ndaj vendosa të blija teatrin tim dhe të fokusohem aty. Më ofruan role të reja kryesisht antagonisti në Hollywood, por jo nuk ka më kthim’ tha aktori.


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background