Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj vendosin të falin qeranë për 9 shtëpitë e tyre

March 26, 2020

Almeda Abazi së bashku me bashkëshortin, aktorin turk Tolgahan Sayışman, janë solidarizuar gjatë kësaj “lufte” me koronavirusin ku e gjithë bota është gjunjëzuar.

Ata kanë vendosur që mos të marrin paratë e qerasë e nëntë banesave të tyre për dy muaj. Çifti ka lëshuar me qera 3 banesa në Amerikë dhe gjashtë në Turqi.


Kiss FM Radio Online

Kiss FM 98.5 MHz

Current track
TITLE
ARTIST

Background